Leverans

Vi har god kunskap om fraktvägar och väljer den bekväma fraktvägen som gör leveransen snabbare. Med tanke på den långa frakten erbjuder vi 6 fraktsätt: DHL, FedEx, UPS, TNT och Air Mail.

Innan din beställning skickas måste vi behandla din beställning och genomgå alla dina artiklar genom dess strikta kvalitetskontrolltester. På grund av detta skiljer sig den totala leveranstiden från enbart leveranstiden.

 

Total leveranstid = Leveranstid + Bearbetningstid

 

Det tar ungefär flera arbetsdagar för paketresan från våra anläggningar till din destination, den lägsta leveranstiden är 7 dagar. den exakta leveranstiden baseras på fraktbolagets (DHL, FedEx, UPS, TNT, Airmail) standard och den fraktmetod du har valt.

Vi erbjuder fri frakt. När din beställning har skickats kommer du att få ett e-postmeddelande som bekräftar att dina varor är på väg, vilket även innehåller en spårningslänk. Lämna oss din korrekta adress och giltiga telefonnummer! Eventuell förlust orsakad av felaktig mottagaradress eller kontaktnummer ligger hos kunderna.

Leveranser sker i mån av lagertillgång. Om vi ​​har problem med din beställning, till exempel att en vara inte är tillgänglig, ringer vi dig. Om du inte är tillgänglig kommer vi att skicka ett e-postmeddelande till dig med information om vilken åtgärd vi vidtar. Vissa av våra leveransmetoder tillåter fullständig spårning av din försändelse från avsändning tills den levereras och signeras av dig. Vi använder ett antal transportörer för att säkerställa leverans till dig. Våra avgifter till dig täcker all porto, packning och försäkring upp till värdet av varorna du köper.

 

Leveranstid Method:

Standardfrakt: Region inklusive USA, Kanada, Storbritannien med 7-10 arbetsdagar.

Frankrike, Spanien, Tyskland, Nederländerna, Ukraina, Japan, Belgien, Danmark, Finland, Irland, Norge, Portugal, Sverige, Schweiz med 7-15 arbetsdagar.

Brasilien, Ryssland, Italien, Argentina, Chile, Mexiko med 20-25 arbetsdagar.

Alla andra länder med 7-25 arbetsdagar.

 

Behandlingstid

1-3 arbetsdagar (vissa produkter tar 5 arbetsdagar).

 

Vad händer om du är ute när din beställning kommer?

Om du är ute när paketet anländer kommer din brevbärare eller bud lämna ett kort som talar om var du ska hämta din diskret paketerade beställning

Om ditt paket tas till närmaste utlämningskontor måste du gå och hämta ditt paket.

Om ditt paket förs till närmaste buddepå kan du hämta det eller ordna omleverans.

 

Vad händer om din beställning inte kommer fram när du förväntar dig?

Om din leverans är mer än 4 arbetsdagar försenad, vänligen kontakta oss.

 

Vart levererar nksportswe.com till?

nksportswe.com levererar till många länder, som t.ex

Australien, Belgien, Brasilien, Bulgarien, Kanada, Danmark, Finland, Frankrike, Grekland, Ungern, Japan, Malaysia, Nederländerna, Nya Zeeland, Norge, Polen, Sydafrika, Spanien, Sverige, Schweiz, Turkiet, Storbritannien, Storbritannien, Tyskland Anger många andra!