Integritetspolicy

Denna integritetspolicy anger grunden på vilken vi kommer att behandla all personlig information som vi samlar in från dig eller som du lämnar till oss. Vänligen läs följande noggrant.

Information vi kan samla in om dig:

Vi kan samla in och behandla följande information om dig:

Information du ger oss. Du kan ge oss information genom att fylla i formulär på vår webbplats eller genom att korrespondera med oss ​​via telefon, e-post eller på annat sätt. Detta inkluderar information du tillhandahåller när du registrerar dig för att använda vår webbplats, söker efter en produkt, gör en beställning på vår webbplats, deltar i nksportswe.com, deltar i en tävling, kampanj eller enkät och när du rapporterar ett problem med vår webbplats. Informationen du ger oss kan inkludera ditt namn, adress, e-postadress och telefonnummer, ekonomisk information och kreditkortsinformation.

Följande information kan samlas in, men kommer att anonymiseras och kommer inte att innehålla någon information från vilken du kan identifieras:

• Teknisk information, inklusive Internet protocol (IP) adress för din dator, din inloggningsinformation, webbläsartyp och version, tidszonsinställning, webbläsarplugintyper och versioner, operativsystem och plattform; och

• Information om ditt besök, inklusive den fullständiga klickströmmen för Uniform Resource Locators (URL) till, genom och från vår webbplats (inklusive datum och tid); produkter du tittat på eller sökt efter; svarstider på sidan, nedladdningsfel, längden på besök på vissa sidor, information om sidinteraktion (som rullning, klick och muspekare) och metoder som används för att bläddra bort från sidan och alla telefonnummer som används för att ringa vårt kundtjänstnummer .

 

Hur vi använder dina personuppgifter

Personlig information som du lämnar används av oss endast för följande ändamål:

• För att förbättra din shoppingupplevelse på vår webbplats

• För att behandla din beställning

• Med ditt tillstånd, att meddela dig om produkter eller specialerbjudanden som kan vara av intresse för dig

 

Dela information

Vi säljer eller delar inte din information med någon tredje part. Vi använder din information uteslutande enligt vad som anges i denna policy.

 

Avslöjande av din information

Vi kan komma att dela dina personuppgifter med medlemmar i nksportswe.coms grupp, vilket innebär våra dotterbolag, vårt ultimata holdingbolag och dess dotterbolag.

Om vi ​​säljer eller köper någon verksamhet eller tillgångar, kan vi avslöja sådan information till den potentiella säljaren eller köparen av sådan verksamhet eller tillgångar som rimligen kan krävas.

 

Där vi lagrar din information

All information du lämnar till oss lagras på våra säkra servrar. Alla betalningstransaktioner kommer att krypteras med SSL-teknik. Om vi ​​har gett dig (eller där du har valt) ett lösenord som gör att du kan komma åt vissa delar av vår sida, är du ansvarig för att hålla detta lösenord konfidentiellt. Vi ber dig att inte dela ett lösenord med någon.

Tyvärr kan överföringen av information via Internet inte vara helt säker. Även om vi kommer att göra vårt bästa för att skydda din personliga information, kan vi inte garantera säkerheten för dina data som överförs till vår webbplats; all överföring sker på egen risk. När vi har mottagit din information kommer vi att använda strikta procedurer och säkerhetsfunktioner för att förhindra obehörig åtkomst.

 

Småkakor

Vi använder cookies för att hålla reda på din nuvarande shoppingsession så att du kan hämta din varukorg när som helst, och för att anpassa innehållet på vår webbplats samt för att säkerställa en konsekvent upplevelse. Vi använder också cookies för att spåra hur besökare interagerar med vår webbplats för att övervaka hur vi presterar.

Ingen personligt identifierbar information lagras i dessa cookies.

För den fullständiga tekniska förklaringen, läs mer om cookies som används på vår webbplats.

Om du vill ta bort dessa cookies kan du göra det genom att följa dessa instruktioner.

 

E-post Meddelanden

Vi hatar skräppost också!

Vi kommer att skicka ett e-postmeddelande till dig för att behandla din beställning och efteråt för att presentera dig för fördelarna med vårt lojalitetsprogram. Endast nksportswe.com kommer att använda din e-postadress. Vi kommer aldrig att vidarebefordra din e-postadress eller din personliga information till tredje part i marknadsföringssyfte. Vi kommer att tillhandahålla din e-postadress till leveranstjänster i det enda syftet att skicka dig spårningsmeddelanden för din leverans.

Du kan avsluta prenumerationen när som helst

När du går med i nksportswe.coms e-postnyhetsbrev kan du när som helst avregistrera dig genom att klicka på länken för att avsluta prenumerationen som finns längst ner i varje meddelande som vi skickar. Eller så kan du skicka ett meddelande till vår kundtjänst så avregistrerar vi dig.

 

Länkar till andra webbplatser

Vår webbplats kan innehålla länkar till andra webbplatser som inte ägs eller drivs av oss. Vi kontrollerar, rekommenderar eller stöder inte och är inte ansvariga för dessa webbplatser eller deras innehåll, produkter, tjänster eller sekretesspolicyer. Se integritetspolicyn för tredje parts webbplats för vägledning om drift, funktion och hantering av den webbplatsen. Du bör också självständigt bedöma äktheten av en webbplats som visas eller påstår att den är en av våra webbplatser (inklusive de som länkas till via e-post).

 

Ändringar av denna policy

Eventuella ändringar som vi kan göra i vår integritetspolicy i framtiden kommer att publiceras på denna sida och, i förekommande fall, meddelas dig via e-post. Kom tillbaka ofta för att se eventuella uppdateringar eller ändringar av vår integritetspolicy och hur de påverkar dig.

 

Dina Rättigheter

Dataskyddslagen (”lagen”) har olika bestämmelser som säkerställer att alla som har tillgång till dina personuppgifter måste följa strikta regler.

Lagen innehåller följande principer, som vi alltid följer:

• Vi kommer att behandla dina uppgifter rättvist och lagligt.

• Vi kommer att erhålla dina uppgifter endast för specificerade och lagliga ändamål och kommer inte att använda dem för något annat ändamål.

• Vi kommer att säkerställa att personuppgifter som lagras ska vara adekvata, relevanta och inte överdrivna i förhållande till syftet för vilka de lagras.

• Vi kommer att säkerställa att personuppgifterna är korrekta och vid behov uppdaterade.

• Vi kommer att säkerställa att personuppgifter inte sparas längre än vad som är nödvändigt för det ändamålet.

• Vi kommer att säkerställa att personuppgifter behandlas i enlighet med dina rättigheter enligt lagen.

• Vi kommer att vidta lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda alla personuppgifter från förstörelse, skada eller förlust.

• Vi kommer inte att överföra dina personuppgifter utanför Europeiska ekonomiska samarbetsområdet om inte det landet eller territoriet säkerställer en adekvat skyddsnivå.

 

Kontakta oss

Alla frågor, kommentarer och förfrågningar angående denna integritetspolicy är välkomna och du kan maila oss på via vår "Kontakta oss"-sida.