Byte & Returer

Vi vill att du ska vara helt nöjd med ditt köp

Kontrollera det så snart som möjligt efter mottagandet. Om du av någon anledning inte är helt nöjd med ditt köp så byter eller returnerar vi det gärna enligt denna returpolicy. Gratis 365 dagars retur. Lämna tillbaka allt av någon anledning i upp till ett år efter att du köpte det. Vi ger dig en ersättning eller full återbetalning.

 

Hur man returnerar en vara i Svenska

1. Fyll i returformuläret och skriv ut en fripostetikett.

2. Packa din retur säkert. Inkludera så mycket originalförpackning som möjligt.

3. Ta med den till posten och be om ett utstationeringsbevis.

4. Din retur kommer att behandlas och en ersättning eller en återbetalning kommer att utfärdas.

 

Återbetalningspolicy

Du kan inspektera och prova varor på ett sätt som skulle vara möjligt i en butik.

Om du vill returnera en del av eller hela din beställning för återbetalning eller utbyte måste du meddela oss inom 14 dagar från dagen efter leverans av varan. Du kan meddela oss genom att skicka in en returförfrågan i den avslutade beställningsdelen av ditt konto på denna webbplats eller via e-post eller telefon.

Kunder kanske inte får full återbetalning när föremål av intim karaktär, t.ex. stringtrosor och g-strängar eller strumpor, t.ex. strumpbyxor, strumpor och kroppsstrumpor har använts.

Där strumpor ingår i en kostym, outfit eller underklädesset, kanske kunderna inte får full återbetalning om kostymen endast returneras delvis. Detsamma gäller för outfits eller underklädesset där strumporna har använts.

Föremål av initierad karaktär, t.ex. stringtrosor och g-strängar kan inte returneras när hygienförseglingen har brutits. Produkter kan inte returneras när de har använts.

Kunder kanske inte får full återbetalning om varor returneras till oss använda eller tvättade, inte i originalskick med etiketter intakta, med några märken eller lukter (t.ex. parfym eller cigarettrök).

Vi begär att varorna returneras tillsammans med originalförpackningen från tillverkaren så att framtida kunder kan få varan som tillverkaren avsett.

Vänligen spara bevis på porto när du skickar tillbaka varorna till oss. Detta för din egen säkerhet om gods skulle försvinna under transporten.

 

Ångerrätt

Du har en lagstadgad rätt att annullera din beställning enligt Consumer Contracts (Information, Cancellation and Additional Charges) Regulations 2013. Se vår rätt att avbryta sida för fullständig information.

 

Återbetalningspolicy

För returförfrågningar eller annulleringar som tas emot inom 14 dagar från dagen efter leverans av beställningen återbetalar vi din betalning, inklusive paketerings- och portokostnader (förutom de tilläggskostnader som uppstår om du väljer en annan typ av leverans än den billigaste typ av standardleverans som erbjuds av oss). Köparen står för kostnaderna för att returnera beställningsartiklarna.

För förfrågningar om retur av delar av beställning som tas emot inom 14 dagar från dagen efter leverans kommer vi att återbetala kostnaderna för beställningsvaran. Förpacknings- och portokostnader återbetalas inte. Köparen står för kostnaderna för att returnera beställningsartiklarna.

Hela eller partiella returförfrågningar som tas emot efter 14 dagar från dagen efter leverans kan accepteras efter vårt gottfinnande och en kreditnota eller byte erbjuds. Packnings- och portokostnaderna återbetalas inte och köparen står för kostnaderna för att returnera beställningsartiklarna.

Standardförpacknings- och portokostnader för utbytesvaror kommer inte att debiteras om inte bytesvarorna i efterhand returneras till oss för återbetalning i vilket fall de kommer att dras från återbetalningen. Expresspaketering och portokostnader för bytesartiklar ska betalas i förskott.

 

Procedur

Om du vill avbryta en beställning enligt Consumer Contracts (Information, Cancellation and Additional Charges) Regulations 2013. Klicka här för mer information.

För att skicka en returförfrågan via denna webbplats, vänligen logga in på ditt konto, gå till "Slutförda beställningar", klicka på "Returnera artiklar" bredvid den relevanta beställningen, fyll i formuläret och klicka på "Skicka returförfrågan". Alternativt kontakta oss per telefon eller mail med ditt ordernummer, vad du vill returnera och varför du vill returnera det.

Du kommer då att få ett e-postmeddelande med ditt ID för returförfrågan plus instruktioner om hur du returnerar varorna till oss.

Vi kommer överens med dig om att antingen återbetala, byta ut eller byta ut varan i mån av tillgång.

Vänligen skicka tillbaka returvarorna till oss utan onödigt dröjsmål och i alla händelser senast 14 dagar från den dag då du meddelade din returförfrågan. Vi rekommenderar att du använder en registrerad eller spårande postmetod som ger tillräckligt försäkringsskydd för det angivna värdet.

Vid mottagandet av paketet kommer vi att avgöra om varan är acceptabel för retur i enlighet med vår policy.

När vi har tagit emot dina returnerade varor skickar vi en e-postbekräftelse och din återbetalning kommer att behandlas inom 7 dagar.

Återbetalningar kommer att betalas tillbaka med samma betalningsmedel som du använde för den första transaktionen. Det kan ta ytterligare några arbetsdagar för bank- och kreditkortssystemet att kreditera tillbaka pengarna på ditt kreditkort eller bankkonto när vi har behandlat din återbetalning.

Om varan inte är acceptabel kommer vi att returnera den till dig med en förklaring av skälen till att den returneras.